Anteeksi että tässä kesti näin kauan, mutta peli-intoni on ollut kateissa jo pitkään. Tai siis, ei koko peli-into, vaan ainainen kuvien räpsiminen kyllästyttää... Mutta muiden tarinoita lukiessa, omakin into palaa :> Tässä tämä nyt on, nauttikaapas!

1.jpg
Sannyen uusin raskaus etenee varsin helppoa rataa.. Ei sen suurempia oksenteluja, nälkäkuolemia, keskenmenoja (vaikka eihän sitä voi simssissä tullakkaan) eikä edes nälkävalitusta. Varsin helppoa, eikös :>

2.jpg
Perheen onnea symboloi myös Jonnen onnekas pelaaminen. Mies on pelannut viimeiset pari päivää Xbox-liven kautta SSX3:sta, eikä ole hävinnyt vielä yhtäkään peliä. Suuntaisipa onnensa vaikka nettipokeriin, tulisi sitä rahaakin taloon...

3.jpg
Ikävä kyllä onnea ei riitä kaikille... Beni nimittäin marssi kotiin kädessään todistus, jonka keskellä istui iso, punainen 5! Kannattaisi tehdä niitä läksyjä useammin kuin kerran viikossa, Beni.

4.jpg
Seuraavana yönä, muun perheen nukkuessa...

5.jpg
...alkoi Sannyen tuskaisa synnytys.
"AAAAAHHHH! TULISIPA NYT TYTTÖ!" Sannye kirkuu.

6.jpg
No, eipä tullut tyttöä... Uusimman pojan nimeksi laitettiin Miko, Jonnen valinnan mukaan (mies kun kuvittelee olevansa niin muodikas, että lapsellaan tulee olla muodikas nimi).

7.jpg
Sannye saa taas maistaa hitusen yksinhuoltajan elämää, vaikka lapsen isä asuukin samassa tuvassa... Mutta jos isä sattuu olemaan Jonnen kaltainen laiskuri, muistuttaa elämä enemmän yksinhuoltaja elämää, kuin oikean yksinhuoltajan elämä...

8.jpg
Jonnelle oma lapsi taisi olla pieni järkytys, kun tällaisia pihalle rakentelee... Beni saa vielä painajaisia!

9.jpg
Sannyeee-ee! Vastahan synnytit aviomiehellesi vauva! Alkoiko kenties vanha suola janottaa? Kunhan vaan ei tämäkin johtaisi mihinkään edellistä tapausta muistuttavaan...

10.jpg
Awww... Isä ja poika juoksemassa kilpaa... Kumpikohan voittaa?

11.jpg
Kun isänketale häipyi, löysi lapsi uuden leikkikaverin... Beni jopa nimesi pingviinin. Pertti on pingviinin nimi, Pertti Autokangas nimittäin.

12.jpg
Hmmm... Onneksi lapset eivät voi muuttua ihmissusiksi...(?) No, mutta eihän sillä ole väliä, tuo kun sattuu olemaan vain naapurin koira.

13.jpg
Jospa vähentäisit sitä suklaan syöntiä, jookos... Ei ole kiva, jos vessanpönttö on tuon näköinen joka toinen minuutti! Hei, entäs jos Sannye onkin... Eeei, ei se voi olla mahdollista.

14.jpg
Vaan kyllä se voi! Sannye odottaa Jonnelle jo toista lasta... Mutta hetkinen! Eihän Jonne ja Sannye ole tehneet mitään, ainakaan raskautta aiheuttavaa... Niin se vaan on, Sannye on jälleen raskaana Toni Lorulalle.

15.jpg
Jonne tajusi Sannyen raskauden ja tietää, että he eivät ole tehneet mitään... Tämän takia hän päätti yrittää itsemurhaa... Miesparka, ei taida tietää mihin tuota laitetta käytetään :> Tarmonaattorin lopetettua toimintansa, Sannye sai Jonnen uskomaan, että raskaus pääsi alulle oluen ansiosta, tietenkin Jonnen avustuksella.

16.jpg
Jälleen onnellinen Jonne ymmärsi viimein hieroa tuttavuutta esikoisensa kanssa.
"Kyllä vaan, sinusta tulee tämän suvun perijä." Jonne kertoo Mikolle. Jonne, sinähän et sitä päätä!

17.jpg
Jonne auttoi 'pientä perijäänsä' puhaltamaan kynttilät, ilman juhlia tietenkin!

18.jpg
Ja Jonne aloitti tietysti heti lapsensa opettamisen... Mikon ensimmäinen sana olikin "tyhmä iskä". Ehkä onkin niin että joku muu on tätä pienokaista salaa opettanut...

19.jpg
Sannyen raskaus etenee hyvää vauhtia ja tässä vaiheessa alkoi kävelykin käydä vaivalloiseksi... Oksentelua esiintyi myös tuona yönä erittäin useasti! Tuleekohan kenties kaksoset?

20.jpg
"Sori bejbe! Meidän juttu on nyt ohi..." Beni kertoi 'ystävälleen' puhelimessa. "Mä oon kohta jo iso, ei me voida olla enää yhessä!" Tosiaan, Benin teini-ikä lähestyi uhkaavaa tahtia...

21.jpg
Myös Jonne ymmärsi, että murrosikäinen poika ei vois enää nukkua samassa huoneessa äidinsä ja isäpuolensa kanssa... Joten hän otti vasaran rumaan käteensä ja rakensi pojille oman huoneen...

22.jpg
Nyt on aika puhaltaa kynttilät! Edellisillä kerroilla ei ole pidetty juhlia, joten ei pidetä nytkään... Lähinnä kyllä sen takia, että Jonne ei viitsi tuhlata rahojaan poikaan, jolle hädin tuskin on sukua.

23.jpg
Varsin komea teinipoika suloisesta lapsesta kasvoikin... Vaatteet kuitenkin menevät vaihtoon niin pian kuin mahdollista!

Noniin! Siinä olikin osa 5... Se oli hiukan lyhyt (23 kuvaa), mutta toivottavasti se ei haittaa ketään. Kommenttia edelleen laittaa, aiemminkin niitä on mukavasti lennellyt :> Jos saadaan 10:ltä eri ihmiseltä kommenttia, lupaan seuraavan osan pituudeksi vähintään 35 kuvaa :> Ja huomaan kyllä jos joku laittaa monella eri nimellä kommentteja!