Jeei! Kaksi osaa peräkkäisinä päivinä, eikä varmaan yhtään lukijaa vielä. Tämä toinen osa on hieman sekainen koska joistain väleistä on kuvia mystisesti kadonnut. Epäilen syyksi isääni jonka mielestä kone on takiani hidas. Asentaessani simssin ekaa kertaa, iskä poisti sen ennen kuin ehdin edes kokeilla koko peliä... Mutta nyt tarinaan, yrittäkäähän saada jotain selkoa, jookoskookos ^^

 

3.jpg

Mitäs tässä yhtäkkiä tapahtuu? Kyllä, Sannye on kutsunut Kyöstin kyläilemään. Ja kuten kuvasta näkyy, heillä näyttäisi olavan varsin muheat välit. Muhevaa muhinointia ainakin näyttäisi olevan.

2.jpg

Hyi Sannye oikeasti, älä nyt tuollaista ala oikeasti vikittelemään! Hetkinen... juhlitaankohan tuossa...?

4.jpg

... Kyllä! Kyösti muutti taloon mukanaan vaivaiset 9000 simoleonia... Aivan liian vähän. Riitti se kuitenkin siihen, että minä pääsin näyttämään (surkeat) rakennustaitoni hiukan enemmällä rahalla. Ja kyllä, tuhosin edellisen talon ja tein tuon hirvityksen sen päälle.

5.jpg

Mutta koska jäljelle jäävällä rahalla ei kahta aikuista millään saisi elätettyä, joutui Kyösti lähtemään jo ennen minkäänlaista sisäremonttia...

6.jpg

Tältä näyttää uusi keittiö-olohuone uudessa talossa. Aika hyvä ottaen huomioon, että kaikkia tavaroita raahaili "hento" nainen.

7.jpg

Tässä taas uusi tummanpuhuva wc. Eipäs tarvitse enää peseytyä pesusienellä. Sinänsä harmi, kun Sannye ei enään pääse poseeramaan alastomana kattokameralle (minulle^^).

8.jpg

Ja tässä Makuuhuone... Sannyella on ainakin paljon tilaa nukkua, kun ei miestä tuossa sängyssä makoile. Sekin on kyllä harmi, perhetavoitteinen kun arvon simimme on (hah, kerroinpas vasta nyt).

9.jpg

Telkkaria katsoessaan eukolle tuli joko aikuiseksi kasvanut elohiiri, tai hän vain vinkkaa silmää mielikuvitus ystävälleen saadessaan sen "tyhmän miehen" rahat itselleen. Omat simoleonini pistäisin jälkimmäiselle...

10.jpg

... lähinnä sen takia kun olen jo nähnyt kaikki tämänkin jälkeiset kuvat. Sannye tutustui jälleen uuteen mieheen, Toni Lorulaan. Tätä en kyllä aviomieheksi voi ottaa, säännöt kun kieltävät... Harmi, koska en tuosta naamasta kamalasti geenivirheitä löydä.

11.jpg

Aahh... Viatonta selkään hakkuuta. Toivottavasti tuo ei johda veriseen tappeluun, tai vastaavaan... Näyttäisi kyllä ukkeli tuosta pitävän.

12.jpg

No tuo ei ainakaan tappelulta näytä, vai näyttääkö teistä? Sannyee, lueppa sääntöjää!

14.jpg

"Aah, vihdoin se lähti. En olisi voinut pidätellä kauempaa" sanoi Sannye omistaessaan miehelle kokonaisen hajupilven...

16.jpg

Kaasujen haihduttua Sannye leikki hieman hiuksillaan. "Onneksi osaan suoristaa hiuksia." hän ilmoitteli itselleen. Johtuukohan muodonmuutos kenties Tonista..?

17.jpg

Parin päivän päästä ruokapöydässä Sannye näyttää haaveilevan pelehtimisestä. Miettii varmaan minkälainen eka kertansa tulee olemaan...

18.jpg

Hm, olikohan ruoka kenties pilaantunutta kun kesken syömisen piti vessaan juosta. Sitä se ruokamyrkytys teettää... Vai olikohan se sittenkin jotain muuta?

19.jpg

No olihan se muuta. Heti seuraavana yönä vedettiin neiti ylös sängystä mahaa kasvattamaan. Arvon perhetavoitteinen on saamassa aviottoman lapsen. Isän tietenkin arvaatte ilman selostustani!

20.jpg

No Tonihan se tietysti on! Ei näytä romantiikka tavoitteinen ukko paljoa välittävän vaikka onkin saamassa jälkikasvua... Tai sitten se on vaan sokea ja luulee Sanin syöneen liikaa.

kahenkybanjalkeen.jpg

Mutta tyttöystävää se näyttää kiinnostavan varsin erityisesti. Tain ainakin tämän kättä...

21.jpg

Mitenkäs tässä omaa vauvaa odottava haaveilee adoptiolapsesta? Hölmö, ei taida edes tajuta olevansa raskaana. Toivottavasti lapsesta tulee viisaampi.

22.jpg

Sannye kuitenkin tietää syövänsä kuin "raskaat naiset". Päättelinpä vain noista kahdeksasta leivästä jotka se teki itselleen.

23.jpg

Oiih, ihanaaaa! Maha saa vaan kasvaaaa. Eikä aviomiestä näy vieläkään (paitsi tietenkin tuttu Toni, mutta se olisi liian kielletty hedelmä). Noh, ehkä joku pummi innostuu pienestä mönkijäisestä. Kuten esimerkiksi tuttumme tarhuri (Leo nimeltään). Ehkä ensi kerralla siltä ehditään pyytämään puhelinnumerokin...

24.jpg

Aamulla herrasmies Toni hyökkäsi kysymättä viimeisillään raskaana olevan Sanin kimppuun. Sani ei siitä pitänyt...

26.jpg

Näin ollen Toni sai lähteä... "Äläkä koskaan enää palaa, sinä... sinä.. siitoshirmu!" Sannye rääkyi perään kuin heikkopäinen. Taitaa raskaus stressata kun ei lapsensa isää halua nähdä.

27.jpg

Nukkumaan käydessään Sannyetä alkoi varmasti kaduttamaan, koska synnytys käynnistyi. Olisi ollut varmasti helpompaa jos mies olisi auttanut...

28.jpg

Mutta uuvuttavan synnytyksen jälkeeen saatiin maailmaan tämmöinen puklari. Näyttäisi olevan isin hiukset tulossa. Väri ainakin natsaa...

 

Tähän onkin hyvä lopettaa kakkos osa... Sukupuolta ja nimeä saatte arvailla itse. Ensi osassa saatte ne joka tapauksessa selville... Näette myös esim. mitä tapahtuu Sannyen miesrintamalla ja minkä näköinen taapero mahtaa pullahtaa esiin tuosta söpistyksestä. Ensi kertaan! (Toivottavasti tämä tarina edes saa lukijoita... Pistäkäähän kommenttia jotta tiedän että luit tämän, jookossss)