Tässä alkuvaiheessa minulla ei ole muita lisäosia kuin Lemmikkielämää, eli tarinani saattaa olla aika tylsää luettavaa, varsinkin kun se saattaa edetä hiukan hitaasti... Huhtikuussa saan kolme lisäosaa (yli-opisto, yöelämää ja vuodenajat). Toivottavasti teitä silloin jaksaa kiinnostaa...

Mutta aloittakaamme varsinainen tarina:

1.jpg

Tässä on tällainen normis alkukuva kantaäidistämme, Sannye Brockista. Taustalla näkyy palanen hänen ylisuuresta tontistaan. Sannyen luonne on 4 siisteyttä, 9 menevyyttä, 4 toimeliaisuutta, 4 leikkisyyttä ja 4 kiltteyttä. Lyhyesti sanottuna kaikki muut paitsi menevyys ovat neljä...

2.jpg

Tässä vielä "parempi" kuva tontista. Unohdin ottaa rakennusmoodin päältä pois, mutta näettepä ainakin minne asti tontti jatkuu. Kyllä sinne tuntuisi miehiä mahtuvan. Siellä näkyy myös rikkaiden naapurien talo jonka, ihme kyllä, pihassa ei ole ketään nauramassa Sannyen köyhyydelle.

3.jpg

4.jpg

Tässä talo ulkoa/sisältä päin. Se ei ole mikään lukaali, mutta kyllä siinä yksi sim asuu (ainakin pari päivää). Sisällä on jääkaappi, mikro, 2 tasoa, vessan pönttö, lavuaari, sänky, pöytä, puhelin, 2 tuolia sekä kirjahylly. Kaiken varalta seinässä jöpöttää palovaroitin. Yrittäkää muistaa miltä tuo torppa näyttää, sillä se tulee muuttumaan moooooneeeen kertaan (toivottavasti).

5.jpg

Heti alkajaisiksi tanttamme sai 500 tavoitepistettä. Johtuen kai jääkaapista, en ole varma kun en katsonut toiveita.

6.jpg

Tästä välistä katosi yksi kuva jonnekkin kaukaisuuteen... Mutta näettepä nopeammin neiti pokemonittajan uuden tuttavuuden. Ei ole mies ja taitaa olla yhden elämän vaiheen nuorempi kuin meidän neiti, ainakin pituudesta päätellen.

7.jpg

Mutta silti piti mennä lahjomaan, ties vaikka tyttö hoitaisi puutarhatyöt...

8.jpg

Tässä viimein saapui tervetulotoivotus, kolmen simin voimi. Kaksi miestäkin tuli, mutta molemmat on serkkuni tekeleitä, murrr... Pitänee lähteä yhteistonteille miehiä metsästämään.

9.jpg

Onkohan kuski kenties mies, kun näin innostuttiin... "Harmi että kuskit eivät puhele meille tavallisille tallaajille." valitteli Sannye puhelun jälkeen itsekseen.

10.jpg

Mitäs tässä tapahtui? En muistanut ottaa lähdöstä kuvaa ja unohdin kaiken lisäksi pelin päälle kun menin hakemaan ruokaa, eli Sannye aloitteli kierroksen itsekseen. Missäs ne miehet on?!

11.jpg

Hetkinen, eikös tuo punapaitainen vasta ollut jossain ihan muualla? Kaksi näistä miehistä on pelattavia mutta yksi taitaa olla... eh, ei-pelattava. Katsotaanpa lähempää...

12.jpg

...Hyi, mikä naama! Ei lapsista mitään nättimyksiä tulisi. Pitää kai mennä kotiin ja tilata vaikka pizza.

13.jpg

Tässä tultiin taas vähän ylinopeasti kotiin ja kun tässä vaiheessa vielä muistin, hankin töitä. Lehdestä löytyi lainvalvonta ura kohtuullisella palkalla. Yövuoroon täytyy mennä, mutta onhan hyvä syy päiväuniin. Eipä haukutakkaan laiskaksi. Ja sitten sitä pizzaa...

14.jpg

Mitä tuo ämmä täällä tekee?! Puhelimessa puhui mies! Sannye vastaanotti pizzan ja läimäytti oven kiinni, luultavasti niin kovaa että kuskin nenä murtui. Ainakin rusahduksesta päätellen.

15.jpg

Ehkäpä puutarhuri olisikin se oikea... Sannye oli puhelimessa puhuessaan hiukan lukossa, huolimatta suuresta menevyys pistemäärästään. Ehkä kyseisen tarhurin ääni oli niin macho, että pokemonhoitsumme sydän hyppäsi kurkkuun tai ylemmäs.

16.jpg

Punaisena palava hygieniamittari varoitteli hajusta ja kehotti peseytymään ettei puutarhuri heti pelästy. Tässä kuvassa näette myös neitisen mallinlahjat. Ehkäpä mallinura olisi ollut sopivampi, vai mitä luulette? On Sannye muuten aika nätti tässä kuvassa, omasta mielestäni.

17.jpg

Sitten nukkumaan, jotta seuraava päivä koittaisi nopeammin... Entäs se töihin lähtö?

18.jpg

Yöllä tantassen pihaan ilmestyi "mystisesti" neljä kasvia tarhurin leikeltäväksi... Suuttuu jos ei saa töitä.

19.jpg

Aamulla pokemonittajan piti tietenkin ruveta pakkomielteiseksi ja mennä odottamaan Tenhon (lempinimeni puutarhurille) saapumista...

20.jpg

Ja siinähän se saapuu! Lähti kyllä yhtä nopeasti kuin tulikin, koska kasvit olivat vielä parhaassa mahdollisessa kunnosa, vastahan ne oli ostettu. Enkä ehtinyt edes kuvaa lähdöstä ottamaan.

21.jpg

Koska Tenho oli pettymys alkoi Sannye haaveilemaan linnoista ja prinsessoista. Ehkä toivoo itsekin olevansa sellainen ^^ (siis linna, ei prinsessa...ei kun siis.. nojaa)

22.jpg

Neitonen hyppäsi välittömästi pystyyn kun huomasi tiellään hipsivän miehen. Tiedän, ei mitään miesten parhaimmistoa, mutta kelpaa paremman puutteessa.

23.jpg

Tässä toinen ehdokas. Vaatteet ainakin ovat muodikkaammat, mutta hiukset tarvitsisi parannusta...

24.jpg

Sannye aloitti heti hurmaamisen, vaikka ei tämänkään miehen naama mikään herkku ole.

25.jpg

Kuten näkyy, kamalat geenit! Ei tällaista jälkipolville, kiitos.

26.jpg

Tämäkin mies sai luvan lähteä Sannyen tontilta. Perään neiti huuteli: "Ja pysykin poissa rumentamasta pihaani!" tai jotain siihen suuntaan viittaavaa. Mies näyttää hiukan loukkaantuneelta... Jossain vaiheessa muuten se edellinenkin mies lähti huomaamattani.

27.jpg

Iloisella mielellä Sannye palasi mökkiinsä opiskelemaan ruoanlaittoa ettei viikatemies yllätä heti toisena päivänä... Yksi piste muistaakseni tuli.

28.jpg

Sannye hätkähti kovan torven ääneen  ja mietti hetken peloissaan mikä se on. Muutaman minuutin mietiskelyn jälkeen hän tajusi sen olevan kimppakyyti. "Toivottavasti saan ylennyksen" ajatteli Sannye astuessaan autoon...

 

Tälläinen oli siis ensimmäisen legacyni ensimmäinen osa. Saako Sannye ylennyksen? Entäs löytääkö hän miehen? Nähdäänkö sukupolvi nro 2? Vastaus kysymyksiin ja kaikkea muutakin
saadaan osassa 2. Heitelkäähän kommenteilla, jookosta ;D Ja tiedän että tämä osa on lyhyt, älkää siitä huomautelko, jookosta? Mies ehdokkaista voisitte ehkä sanoa sanasen, en osaa itse päättää kenet ottaisin...